hverdag,  Ukategorisert

go your own way

Venninnen min har reist hjem for en periode, som betyr at jeg må finne meg en hobby for å få tiden til å gå utenom jobb. På én måte er det greit, for da får lommeboken leve, leveren min får hvile, og jeg får beholde de få hjernecellene jeg forhåpentligvis har igjen. Jeg kjenner allikevel at hjernen trenger litt rehabilitering, så her om dagen bestemte jeg meg for å ta turen til biblioteket. Jeg lånte to bøker – én pensumbok og én roman. Det betyr at jeg har én dagaktivitet og én kveldsaktivitet fremover.

Jeg er skikkelig drittlei av å være online. Jeg har lenge hatt lyst til å fjerne meg selv fra alt som kalles sosiale medier, men har ikke klart å få meg selv til å gjøre det. Hvorfor? Fordi jeg vet at ingen hadde sendt SMS eller plinget på tråden for å prate, og da hadde jeg trolig råtnet under dynen i sengen… Men til helgen får jeg $$, som betyr at jeg kan kjøpe nye linser, som igjen betyr at jeg kan dra ræva mi bort til SATS og ellers bevege meg utenfor soveromsveggene mine. Kanskje jeg da skal prøve meg på en uke eller to uten sosiale medier? Ja, jeg tror jeg skal det.

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *