hverdag,  Ukategorisert

The struggle is real pt. 101

Det er strålende sol ute i Bergen, og byen er sikkert unormalt folketom, etter en hard «natt til første» på byen. Med andre ord – en god dag for å spise is og fryse rumpen av seg på en kald benk i parken. Jeg var ikke ute i går, jeg lå på sofaen hvor jeg drakk farris og knasket antibiotika.

Men tilbake til solen – jeg stengte den ute så fort jeg åpnet øynene (i alle fall så godt det lar seg gjøre, rullegardinen på rommet mitt er full av kutt), fordi siste episode av Grey’s Anatomy > fint vær. Dette var klokken 10. I skrivende stund er klokken 15:15 og jeg har fortsatt ikke sett episoden.

Nå holder det offisielt på å KLIKKE for meg. Jeg betaler mer enn nok for å bo i dette rottereiret hvor ikke engang rullgardinen er i stand og dusjen blir til badekar etter fem minutter, jeg FORVENTER at internettet skal fungere. Jeg har tappet mobilen for strøm to ganger etter en trilliard forsøk på å laste inn diverse nettsider, facebook-samtaler og snapchats. Nå vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg i livet, men én ting er i alle fall sikkert – jeg skal ikke ut i finværet. Jeg nekter.

Én av timene brukte jeg på å lese en bok. 10-dagerslån…som om noen trenger mer enn 10 dager på én bok. Hvis du klarer å legge fra deg boken så mange ganger at du bruker mer enn 10 dager bør du finne deg en ny hobby. Eller bedre bøker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *