hverdag,  Ukategorisert

revolusjon

Jeg har endelig fått liv (lader) i macen igjen, etter å ha vært uten i mange uker. En skulle tro det ikke gjorde så mye å være uten PC når man har både smarttelefon og iPad med tastatur. Problemet er hovedsakelig det at jeg ikke kan bruke Popcorn Time eller uTorrent på pad, og jeg har derfor blitt tvunget til å se på «Åndenes makt» og «På vei til Narvik» (minutt for minutt). Det er ikke greit i mange uker.

Og noe sinnsykt har skjedd. Jeg har for aller første gang handlet klær fra nettbutikk!! HAH, jeg er 22 år, har levd i internett- og blogg-verden siden …lenge før nettshopping ble introdusert i Norge, og jeg har aldri før nå handlet klær på nett. Føler meg nesten litt kul.

Én kommentar

  • victoria

    HAHAHAH, På vei til Narvik, minutt for minutt, jeg dauer. Stakkars! Jeg lider på dine vegne. ;D

    Gratulerer med første kjøp! Jeg lever av nettshopping tror jeg, det er så alt for lett 🙁 AAAAND WELCOME BAAACK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *