hverdag,  skole,  Ukategorisert

hejsa oslo

Jeg tror jeg har glemt å nevne at jeg er tilbake i Tigerstaden. 1. august fikk jeg nye nøkler og 12. august begynte jeg på skole. Det er kanskje derfor jeg har «glemt» å nevne Oslo eller noe som helst annet – de første to ukene var jeg opptatt med å være full, og ukene etter det har jeg nærmest bodd på skolen. Fordi det er så SINNSYKT deilig å studere. Og nå skal det endelig bli noe ut av meg!!

Men jeg har det fint. I Oslo har jeg fått kjenne på sol og varme for første gang på ett år (selv om det riktig nok begynner å bli kjøligere nå), jeg har hatt fine gjensyn med fine venner, og jeg har til og med fått noen nye.

(ja, er tydeligvis i overkant glad i å speile selfies)

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *