hverdag,  skole,  Ukategorisert

Something about december

De siste fem månedene har gått så insane fort. Jesus. Sist gang jeg postet noe her hadde jeg akkurat begynt skoleåret, og nå er første semester over. Jeg har hatt en streng timeplan hver eneste dag siden oktober, med skole fra 08 til 21. Det har gitt meg 2 timer fritid i løpet av døgnet, som jeg har prioritert på ingen ting annet enn kjæreste(!) og tv-serier.

En hverdag som utelukkende består av lesing og tv-serier er en hverdag med lite fysisk aktivitet. «Du går jo i det minste til og fra skolen, da!» Ja, hver eneste dag, hele 500 meter hver vei… Her om dagen bestemte jeg meg for å gå trappene opp til leiligheten, og på toppen av 5. etasje var jeg sikker på at kroppen var død, selv om pusten og pulsen min overbeviste meg om noe annet. Neste semester MÅ jeg inkludere fysisk aktivitet i timeplanen min, hvis ikke råtner jeg bort, og da hadde jo alle timene på lesesalen vært forgjeves. Jeg får prøve å finne ut av det i løpet av ferien, men kom gjerne med innspill, hvis det finnes noen (jeg MÅ ikke sitte på skolen i 13 timer i strekk hver dag…)

Én kommentar

  • julie

    ey, nytt design! liker’e! (jeg vil også ha nytt)

    og ja, året har gått sjukt fort. og jeg har ikke gjort noe annet enn å passa unge dette året. godt nyttår !!! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *