hverdag

Tid

Vi har kommet til midten av april, og det snør(!!) i Oslo. For to uker siden var det 20 grader og folk gikk i shorts. Er det mulig? Jeg trenger sol og varme, jeg vil ikke måtte kjøpe meg en ny tykk jakke som jeg kun får brukt i kort tid. Dette problemet oppstod nemlig for flere uker siden:

Er i alle fall tre ganger så stor nå. Har ikke kjangs.

Tiden går så fort! Jeg har fylt år, jeg er inne i siste trimester av svangerskapet og jeg har første eksamen om to og en halv uke. Jeg har fått meg to nye hobbyprosjekter: Prosjekt strikking og prosjekt kokebok (hehe). Strikkingen ble riktignok satt litt på vent for et par dager siden, da jeg våknet opp med senebetennelse i høyrehånda etter en intens kveld med strikking. Vi må også pakke, finne oss et sted å bo, flytte og jeg må bygge rede. So much to do, so little time!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *