hverdag

Hva om…

Termostaten i kroppen min, ja… Den har liksom ikke fungert ordentlig på noen måneder. Har gått med kjoler og Birkenstock siden april. Nå som det er mellom tyve og tredve grader hver dag er det derfor spesielt godt å være høygravid! Ligger med vinduet på vidt gap (90 graders vinkel) hver natt. Hver morgen blir jeg vekket av ryggelyden til varebiler som skal forsyne Bunnpris med mat rett under soveromsvinduet. Banner litt hver gang, men vet jo at jeg hadde våknet av blæren uansett. Og hadde det vært januar hadde jeg sikkert ikke vært fornøyd da heller, jeg trives jo tross alt bedre med varmen enn med kulden.

Ellers går livet i å prøve å få tiden til å passere, men jeg er livredd for at vannet plutselig skal gå, så jeg holder meg stort sett bare hjemme. I veska som jeg tar med meg de få gangene jeg beveger meg utendørs har jeg superabsorberende sitte/ligge-underlag(?) og et superbind (bleie) fra sykehuset. Ikke at jeg ser hvordan dette skal hjelpe meg om uhellet skulle inntreffe – man begynner vel ikke å kle på meg bleiebind midt på gaten. Så hva gjør man da, egentlig?

ananas

 

Blir hjemme. Spiser ananas, det skal liksom hjelpe (kanskje, om man spiser minst 7 kg)…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *