hverdag

Fred til

I dag ble jeg solgt av en Facebook-annonse. Jeg hadde gått 3,5 mil frem og tilbake på stuegulvet med vesla på skulderen i håp om at hun skulle roe seg da jeg så tittelen La mamma bæsje i fred i feeden min. Jeg trengte ikke lese en eneste omtale før jeg klikket «legg til i handlekurv». Det faktum at jeg ikke har bæsjet i fred på 2 måneder og 34 timer var grunn nok til å kjøpe den, men det var kanskje et pluss for Norli sin del at jeg også har hatt mageknip i tre dager.

I ettertid leser jeg at boka skal være «hysterisk morsom». Håper det er sant, selv om jeg trolig ikke får fred til å lese den før om noen år.

(Søkte på «dove» på Pexels, men dette var det nærmeste som dukket opp. Kilde)

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *