baby,  hverdag

Så lenge Snapchat lever

Hva skal jeg egentlig med tid til å dusje, gre håret og sminke meg så lenge jeg har Snapchat?

Med Snapchat trenger jeg ikke kjøpe øredobber og fake vipper, eller dra til frisøren for å bleke etterveksten. Jeg trenger ikke engang kjøpe sommerfugler som jeg kan pynte hodet med!

Apropos bleke ettervekst – jeg har farget håret mørkt. Det føles fortsatt veldig rart, men denne melkekua har ikke lenger tid til å bruke fem-seks timer hos frisøren for å fikse etterveksten (eller noe annet med håret) lenger.

Sånn ser jeg egentlig ut:

..selv med VSCO-filter. Med håret til alle kanter og alltid med både BH-en og singleten «åpen» – det er bare sånn jeg klarer å huske hvilken pupp jeg ga sist. Ammetåka er ekte, og ikke noe å spøke med!

Håper Snapchat lever for alltid.

3 kommentarer

  • Susanne

    Høres sikkert helt drøyt ut, men jeg foretrekker meg selv faktisk filterløs! (snap that be, ain’t nothing going online uten litt VSCO-magi)

    Husker spesielt da hundefilteret var så syyykt populært. Ja, likte det i starten og syntes jeg var dritpen med det, men nå? Synes jeg ser helt psyco ut, haha!

    Og Gud så digg å farge håret mørkere. Drømmer om å legge inn en mørkere bunn selv, er så sykt stress å ha grått hår når etterveksten er mørk blond og varm i tonen, gråfarge biter ikke på ubehandlet hår, så det ser jo schizofrent ut med den voldsomme temperaturforskjellen.. meeen det får bli når lommeboka godkjenner en tur til frisøren. Hjemmebleking av ettervekst en stund til med andre ord🙃

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *