baby feet
baby,  hverdag

«Vi vil helst at… Vi vil ikke at…»

På fredagen var jeg og S på fysioterapi-gruppetime for førstegangsforeldre, i regi av helsestasjonen. Og fysioterapauten bare «Vi vil helst at… Vi vil ikke at… Når de er to måneder bør de kunne… Man bør ikke gjøre… Vi fysioterapauter er ikke glade i…» Så nå har hu mor fjerna alle dingleleker på babygymmen utenom én som henger i midten, gulpekluten er plassert slik at hun ligger riktig i henhold til hva fysioterapauten «helst vil», og jeg lurer fælt på hva jeg skal gjøre med at vesla kikker bakover på dusjhodet hver gang hun ligger på stellebordet. Førstegangsforeldre…

I dag har man tilgang på så utroolig mye informasjon. Det er kjempefint og flott at man blir mer opplyst, men samtidig kan man jo lure litt på hvordan det ble folk av barn før i tiden – uten ergonomiske ditt og datt, med hoppehusker, gåstoler og og barn som kikker bakover.

Og hjernen bare suger til seg ALT (uten at det betyr at jeg følger alle råd, det er mye rart der ute også). Men man lytter jo til helsepersonell og andre fagpersoner. Og andres erfaringer…. kjære vene.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *