baby

Heia, heia!!

Kampen har begynt – kampen mellom tommelen og smokken. S på den ene siden, mamma på den andre. Og hele familien venter i spenning på hvem som vinner. De vet at mamma er viljesterk, men S kommer tross alt fra to veldig viljesterke mennesker og har lenge vist tegn på at hun kan ha fått dobbel dose.

Jeg kjenner at jeg er skikkelig spent selv!! Vil så gjerne finne en smokk hun ikke bare aksepterer når hun ligger i vogna, men en smokk som hun liker og finner både trøst og kos i. En smokk som kan bli hennes tredje beste venn.

Ellers går dagene bort til babykos, babyskravling, babytrøst, babymat og babybleier. Jeg tar meg selv i å snakke med babystemmeleie også med de voksne menneskene jeg møter, men det blir ikke et problem de nærmeste dagene – i går våknet jeg med sår hals og snørr i nesa, og nå høres jeg heller ut som en gutt i puberteten. Jippi!

Skulle ikke bli en som blogget om smokk, mamma-hygiene, melkeallergi og fysioterapi, men baby er liksom det eneste som skjer for tiden. Har fortsatt bæsjen til gode, da. Skal prøve å spare dere for den.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *