hverdag

ASL? – M74

Sa jeg at jeg mister så latterlig mye hår? Jeg mister så mye hår at det ser ut som The Grudge har vært på badet hver gang jeg dusjer. Det er så sykt ekkelt med hår over alt, og jeg har fått VIKE på den ene siden av hodet. Sånn som gamle menn får, vet du… det er jo aldeles flott når jeg er nødt til å gå med strikk i håret døgnet rundt fordi vesla skal putte alt i munnen.

Så i dag gjorde jeg et tappert forsøk på å prøve å trekke oppmerksomheten bort fra viken min…

Og jeg har visst glemt hvordan man tar på leppestift. Innser også at jeg heller burde fokusert på å gre håret og kjøpe antirynkekrem. iPhone + VSCO har for så vidt vært snille og skjult det verste her da, både hårtap og rynker, det må sies.

Forutenom dette er jeg helt i ekstase i dag, for nå har jeg endelig fått lov til å henge opp julestjerne og sette frem adventsstaken! Jeg elsker jul fra før, men det er tusen ganger koseligere nå som S er her. Klokken halv syv i dag lå jeg og S på kosepleddet og hørte på den fineste julemusikken jeg vet om. S beundret julestjernen og jeg beundret S. Det var så fint, og jeg var så glad og rørt at jeg gråt.

Én kommentar

  • litloo

    Kjenner meg så igjen!! Jeg så meg selv i speilet på kjøpesenteret i går og tenkte ooookay, jeg har blitt hundre år eldre! Hva skjer med rynker når man har baby da??😱 Du kledde forresten rød leppestift veldig. Heldig. (Var ikke meningen å rime😂)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *