hverdag

Kanskje.

Nå har tørken som pågår her inne vart i flere år, og nå som 2018 går mot slutten sitter jeg og lurer på hva jeg skal gjøre med dette stedet.

Jeg kjøpte meg webhotell og domene i 2009 fordi jeg måtte ha noe helt eget som jeg hadde full kontroll over, med alle muligheter. Da hadde jeg allerede holdt på med nettsider i mange år – jeg begynte faktisk lenge før blogg.no ble skapt og blogging ble en greie i Norge. Herlighet, jeg har vært på nettet lenge. Jeg har eksponert meg selv på nett, i varierende grad, i mer enn halvparten av hele livet mitt. Men jeg bruker jo ikke dette stedet lenger, og jeg betaler dyre dommer hvert eneste år fordi jeg ikke klarer å slette noe som jeg har brukt så mye tid på, samtidig som jeg ikke er spesielt interessert i at noen skal inn og bla i arkivet.

Også har jeg det håpet, da. Håpet om å få tid, vilje og kreativitet til å la boka få fortsette litt til, med nye kapitler og helt andre toner.

Kanskje gir jeg ikke opp helt enda. Kaaanskje.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *