38 besvarte spørsmål av 38 stilte.
Viser nå 10 spørsmål pr. side.
Akkurat nå er det 0 ubesvart/e spørsmål.
Spørsmål:
jump to page: First 1 2 3 4 » Last
Q. hvem er benedicte watne olsen
A. lolyou tell me?
Spørsmål stilt: 15-09-14 Besvart: 06-10-14


Q. hai soet
A. hai (stalker) :)
Spørsmål stilt: 07-01-14 Besvart: 17-01-14


Q. Hei, vet du at du er fin? Vic.
A. <3vic
Spørsmål stilt: 08-03-13 Besvart: 17-04-13


Q. hei! jeg lurer på om du kan lage et innlegg om hvordan du har utvilket siden din, hvordan du har gjort det med webdomene og hvordan du har wordpress osv. jeg tenker på å kjøpe et domene og webhotell selv, men hadde vært fint dersom du kunne fortelle meg litt mer omfattende hvordan du har gjort det, ettersom det står litt lite om det i domane delen på bloggen din? :-)
A. Hei! Jeg skal skrive et innlegg om dette så fort jeg får muligheten. Notis ligger klar på skrivebordet mitt! Takk for spørsmål :-)
Spørsmål stilt: 23-08-11 Besvart: 23-08-11


Q. Kan man bytte videregående skole etter første semester? Jeg skal flytte sammen med kjæresten min som bor tre timer unna, og han vil ikke vente til sommeren, så planen er å flytte tidlig i januar, hvis det faktisk er mulig å skifte skole. Og, i såfall; hvordan organiserer man det? På forhånd takk for svar. :)
A. Hey you :-) Jeg har flere venner som har byttet skole underveis, så jeg er ganske sikker på at det er mulig, sålangt det er ledige plasser på skolen du ønsker å gå på. Kontakt inntakskontoret i det fylket du skal flytte til (eller i ditt eget fylke, om du ikke flytter over grensen) og forhør deg med de. Hvis du skal flytte til et annet fylke må du også ha en bostedsadresse der for å ha rett til å gå på skole der. :)
Spørsmål stilt: 14-08-11 Besvart: 23-08-11


Q. Hvor høy er du?
A. Sist gang jeg målte var jeg rundt 165cm!
Spørsmål stilt: 02-06-11 Besvart: 03-06-11


Q. Ossen er timeplanen din lagt opp nå som du ggår på high school i usa og på medier og kommunikasjon hjemme her i Norge? Hvilken fag MÅ du ha for å få året godkjent når du går på en MK linje? :)
A. Hey there!

Det er annerledes/vanskeligere å få året godkjent med MK, men det er fullt mulig.

Det finnes ingen fasit på hvilke fag du MÅ ta for å få året godkjent, fordi skolene i USA tilbyr forskjellige fag. Derfor er ikke skolene i Norge SÅ strenge med å godkjenne, ettersom du rett og slett ikke har mulighet til å få tatt alle fag du ville tatt i Norge. I alle fall ikke min skole. Min ass.rektor som har ansvaret for å godkjenne mitt utvekslingsår ga meg beskjed om at jeg måtte få tatt så mye som mulig av det som blir tilbydt på skolen min. Jeg byttet skole etter ett semester, og fikk derfor muligheten til å ta litt forskjellig. Den første skolen jeg gikk på hadde nesten ingen mediefag, kun Journalism og Computer Applications, som ikke er nok. I tillegg er skolesystemet her i Alabam slik at du MÅ du ta 4 core fag - social studies, english, math and science, fordi skoler flest her er college-forberedene (lignende studiespes i Norge). Jeg som MK-elev har jo egentlig ikke bruk for NOEN av disse fagene, men er nødt til å ta de uansett. Og fordi det er 4 fag jeg MÅ ta, gir det rom til kun 3 electives. På den første skolen tok jeg, som sagt, Journalism og Computer Apps. På skolen jeg går på for øyeblikket tar jeg Computer Programming (mediedesign), Theater production og Technical theater (som har mye med produksjon å gjøre…)

Hvis jeg ikke hadde byttet skole, måtte jeg tatt fag online. Det koster litt, og krever litt mer av deg, men det er definitivt verdt arbeidet om det må til for å få året godkjent. Du kan ta alle mulige mediefag som semester courses, altså på et halvt skoleår.

Om du er MK-elev og skal på utveksling, anbefaler jeg deg å ta kontakt med den amerikanske skolen din så fort du får plass. Be om å få en katalog over fag, om den ikke finnes på nettsiden deres. Ta den med til personen på den norske skolen din som skal godkjenne året ditt, og diskuter hva du kan/må ta for å få året godkjent. Hvis du ikke får skoleplass før sommerferien, kan du alltids maile. Det er viktig å ha kontakt med den norske skolen din gjennom året. :)

Håper det ga scar på spørsmålet ditt. Hvis ikke, eller hvis det er noe mer, ikke nøl med å spørre igjen. :)
Spørsmål stilt: 16-05-11 Besvart: 17-05-11


Q. Heisann :) Jeg reiser med cci til høsten og har fått tilbud om å være med i den greenheart-klubben, er du det? Vil du i såfall anbefale det? Og forresten.. jeg har bare lagra denne ask & answer siden så jeg husker ikke bloggen din, haha! Så hva er bloggen din igjen? :D
A. Hei! Så spennende. Greenheart-klubben er en klubb for deg som er interessert i å gjøre frivillig arbeid for samfunnet og miljøet der du bor. Du kan lese mer om det her: http://www.cci-exchange.com/getinvolved.aspx

Jeg takket nei til Greenheart, helt ærlig fordi jeg er lat og uinteressert. Men hadde jeg meldt meg inn, hadde jeg ikke hatt tid til det uansett… Jeg får masse newsletters om det i mailen, hvis du fortsatt er videre interessert og ønsker å lese litt om hva de har gjort i år, kan jeg godt videresende de til deg. :)

Bloggen min er www.epochcoda.com!
Spørsmål stilt: 28-03-11 Besvart: 28-03-11


Q. hvordan fikk du til dette spørsmålsforumet?
A. Hei! For å installere dette scriptet må du først og fremst ha webhosting (egen nettside).

Tutorial og link til download kan du finne her: http://daintystar.com/learn/PHP/phpwaksaafixed.php
Spørsmål stilt: 27-03-11 Besvart: 28-03-11


Q. Hei! Fant bloggen din nettopp!Jeg reiser til USA neste år med Explorius, og fikk nettopp vite at organisasjonen min der borte blir CCI. Lurer derfor på hva dine erfaringer med dem er? :)
A. Hei! Så moro :)

Alt i alt vil jeg si at CCI er en veldig bra organisasjon. Menneskene som jobber i den er menneskelige, de behandler deg som et individ, servicen er kjempebra. Jeg har også en utrolig flink områderepresentant, men vet kan ikke fortelle deg om alle er like bra, det vet jeg ikke noe om. CCI er nøye med reglene sine, though, så HVIS du hopper inn i trøbbel intentionally, kommer du kanskje ikke unna, men det at de følger opp og tar ting seriøst er jo noe som gjør de så bra. :- ) JEG er fornøyd!!
Spørsmål stilt: 24-01-11 Besvart: 30-01-11


jump to page: First 1 2 3 4 » Last
Powered by WakScripts